STEIN
SANDERBOUTLAAN 76 (KERENSHEIDE)Halfvrijstaande hoekwoning met tuin rondom en achtertuin op zuid, garage en 3 slaapkamers.
Het pand is gelegen op zeer gewilde locatie en op loopafstand van het centrum, ca. 3 jaar nieuwe laag dakbedekking op het hoofddak, deels dubbele beglazing, deels enkel met rolluiken.

Garage: (2.77x5.84) Met elektrisch bedienbare kantelpoort en spouwmuur, de garage is te berieken via de zijkant van de woning of via de tuin.

Souterrain: Provisiekelder (ca 13 m2) met luik naar kruipruimte, tevens is hier de cv- ketel intergas eigendom 1999.

Begane grond: Ruime hal, meterkast, vernieuwd toilet met fonteintje.
Woonkamer (3.58/4.70x6.24) met openhaardpartij.
Dichte keuken (2.72x3.42) met keukenblok voorzien van o.a. gaskookplaat, wasemkap, elektrische oven, diepvries/koelkast, magnetron, via keuken toegang tot de bijkeuken (2.31x2.59) met aansluiting voor de wasautomaat en droger.
Via woonkamer en bijkeuken toegang tot tuin rondom en achtertuin op zuid en garage.

1e Verdieping: Overloop met muurkast, 3 slaapkamers (2.86x3.56) met balkon, (3.29x4.57) en (2.86x3.27).
Badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: Via vlizotrap vanuit plafond slaapkamer naar vliering, het dak is beschoten met houten GG-delen.


Bouwjaar: 1966

Woonopp: 98 m² kelder 13 m² garage 16 m²

Inhoud: 384 m3 excl. garage 52 m³

Perceel: 291 m²

Vraagprijs: € 168.500,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Halfvrijstaande, te moderniseren hoekwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin op zuid.
Het pand is gelegen op zeer gewilde locatie en op loopafstand van het centrum.
De woning heeft deels dubbele beglazing en rolluiken.