MAASTRICHT
WYCKER GRACHTSTRAAT 12D (WYCK)Op 1 van de meest gewilde locaties gelegen dit zeer mooie, gemoderniseerde (2017) stadsappartement op de bovenste verdieping met lift en heerlijke privacy.
In de vensterramen kunt u heerlijk vertoeven met gezellig en sfeervol uitzicht, in de woonkamer zitten de houten balken wat het authentieke karakter behouden heeft van dit stadsappartement.
Ik zou zeggen pak uw spullen en verhuis, want hier trekt u zo in.
Het pand heeft mooi strak/glad stucwerk, deels enkel glas deels dubbel en alles in hardhouten kozijnen.
Wilt u goed investeren dan is dit een slimme zet, dit gedeelte van Wyck blijft altijd in trek,
het ligt op 1 van de gezelligste stukjes van Wyck met zeer goede restaurants, allerlei leuke en mooie winkels en op loopafstand van trein- en busstation Maastricht-Centraal.

Souterrain: Berging.

Begane grond: Entree/hal met lift.

3e Verdieping: U komt binnen in een zeer lange hal wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft.
Rechts in de hal gaat u naar de schitterende woonkamer ( ca. 34 m²) met karakteristieke houten balken, overal raampartijen waardoor u veel daglicht heeft en op de vensters onder de ramen kunt u heerlijk zitten vertoeven, de nieuwe keuken is voorzien van inductie kooplaat, koelkast, vaatwasser, combi magnetron en vele kastjes.
Tevens is aan de rechter kant van de hal de 1e slaapkamer (3.34/3.50x3.76) met bergkast en apart de berging (1.99x1.12) met aansluiting voor de wasmachine en droger.
Links in de hal gaat u naar de 2e slaapkamer (3.19/3.46x4.10).
Badkamer (2.51x1.35) met zeer ruime inloopdouche, brede wastafel en toilet.
Het gehele appartement is voorzien van een eiken parketvloer, behalve de badkamer en berging.


Maandelijkse bijdrage VvE: € 165,-
Maandelijks voorschot stookkosten: € 102,-

Bouwjaar: 1900

Woonopp: 90 m²

Inhoud: 322 m³

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.