MAASTRICHT
WILHELMINASINGEL 76B (WYCK)

schitterende kantoorruimte op 1e verdieping

Op de meest gewilde locatie van Maastricht, is gelegen deze schitterend kantoor-/bedrijfsverdieping (voorheen botox/filler kliniek) op de 1e etage (ca. 52 m2) met authentieke ornamenten in monumentaal pand.
Het gevoel wat je in dit pand krijgt is niet te omschrijven.

Parkeren: Op afgesloten prive parkeerplaats 100 euro per maand.

Begane grond: Entree/hal.

1e verdieping: Deze etage is verdeeld in 2 ruimten waarvan 1 met keukenblokje en balkon aan de voorzijde en 2e ruimte met intercominstallatie en airco's.

1.500,- euro per maand (incl. gas, water electra, wifi)


BETALINGEN
Huur per maand vooruit en 2 maand borg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.