MAASTRICHT
RECHTSTRAAT 98 (WYCK)Op 1 van de meest gewilde locaties gelegen dit unieke, ruime herenhuis (Rijksmonument) met stadstuin op west.
Het pand is voor vele doeleinde geschikt of puur voor het genot om in te mogen wonen zoals nu.
Wilt u goed investeren dan is dit een slimme zet, dit gedeelte van Wyck blijft altijd in trek,
het ligt in 1 van de gezelligste en meest gewilde winkelstraten met zeer goede restaurants, allerlei leuke en mooie winkels en op loopafstand van trein- en busstation Maastricht-Centraal.
Huis in drie lelien met lijstgevel voorzien van segmentboogvensters in Naamse steen.

Parkeren: Vergunninghouders in de buurt of Q park ca 92,- euro per mnd.

Souterrain: Gewelfde wijn-opbergkelder (4.20x1.70)

Begane grond: Zeer ruime entree (ca. 11 m²) met meterkast , toilet met fonteintje.
Woonkamer en keuken (ca. 48 m²) met grote raampartijen en toegang tot de stadstuin op west.
Keuken voorzien van combi-oven, koelkast, 4-pits gasfornuis, wasemkap, elektrische boiler.
Via deur in woonkamer/keuken toegang tot het souterrain.

1e Verdieping: Ruime overloop met glaspartij zodat er een leuke verbinding is met de 1e zeer ruime slaapkamer/zitkamer aan de voorzijde (ca. 26 m²), 2e slaapkamer (ca. 23 m²) met bergkast en uitzicht op de stadstuin.
Badkamer (3.28x2.36) voorzien van douche, vaste wastafel, ligbad en 2e toilet.

2e Verdieping: Via vaste trap naar 3e slaapkamer (ca. 21 m²) met 2 dakkapellen, overloop met wasruimte (1.70x1.38) en 2e badkamertje (2.07x1.66) met douche, vaste wastafel en 3e toilet.
4e Slaapkamer (ca. 29 m²) met dakkapel en vaste trap naar vide.

3e Verdieping: Via vaste trap vanuit 4e slaapkamer naar de vide (ca. 15 m²) deze kamer in combinatie met de 4e slaapkamer heeft vele mogelijkheden, tevens is hier geplaatst de c.v.-combi ketel (ca. 10 jaar oud).

Bouwjaar: 1772, 1e verbouwing in 1976 en 2e verbouwing in 2001/2002

Woonopp: 212 m² kelder 11 m² zolder 17 m²

Inhoud: 850 m³

Perceel: 132 m²

Vraagprijs: € 665.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.