MAASTRICHT
ALEXANDER BATTALAAN 77 (WYCK)
Prachtig, statig herenhuis (dominant bouwwerk) met karakter, waar je niet uitgekeken raakt, zo indrukwekkend en zeer ruim van opzet.
Het pand is gebouwd in “eclecticistische stijl”, alle authentieke details zitten er nog in!!!
o.a. tegelvloer, trappenhuis, bogen, ornamenten in plafonds, ornamentale plafonds, houten vloeren, klinken, T-ramen en marmeren schouwen.
De buitenste 2 gevelopeningen zijn tevens voorzien van een fronton waarvan het timpaan gedecoreerd is met gestileerd schelpmotief en onder het middelste venster onder het balkon is een jaartalsteen aangebracht met “Anno 1899”, balkon met hardsteen balkonbodem.
Deels stoffen bedrading, deels pvc, aardlek, onbeschoten dak, enkel glas, alarminstallatie en riool vernieuwd in kelder.
Het pand is gelegen op een TOP locatie, in een rustige straat, maar toch in heerlijk levendig en bruisend Wyck met allerlei winkeltjes, leuke en lekkere restaurants/terrasjes, nabij het centraal station en je zit zo op de autobaan.

Parkeren: Vergunninghouders.

Souterrain: Gewelfde kelders (82 m²), tevens is hier geplaatst de cv ketel (2009 eigendom) en het riool is hier vernieuwd.

Begane grond: Via hardstenen trapje naar de statige, dubbele houten voordeur met glas in lood.
U komt in een zeer indrukwekkende hal met schitterende tegelvloer, boog en ornament in de hal, meterkast en 1e toilet.
Woonkamer ensuite (4.85x11.75) (plafondhoogte 4m) met ornamenten, marmeren schouw, houten ensuite-deuren en de ingebouwde houten rolluiken.
Via openslaande deuren kom je in de tuinkamer waar je toegang hebt tot de diepe (ca. 19m) ommuurde tuin.
Tevens via de tuinkamer middels deur naar de dichte keuken (3.00x4.50), deze is ook via de hal bereikbaar

Tussenverdieping: Via statig trappenhuis naar overloop, 1e slaapkamer (4.50x3.00) en apart gelegen het 2e toilet.

1e Verdieping: 2e slaap-/werkkamer (5.50x4.35) met marmerschouw, ornament en via openslaande deuren toegang tot het balkon aan de voorzijde, 3e slaapkamer (6.00x4.85) met ornament, vaste wastafel 4e slaapkamer (4.12x2.58) met ornament en dubbele vaste wastafel,
Op deze verdieping is weer zo’n schitterende boog op de overloop.

2e Verdieping: Via vaste trap naar 5e slaapkamer (4.40x4.12), 6e slaapkamer (3.85x3.84) en 7e slaapkamer (3.85x3.00), allen met dakkapel.
Ruime badkamer met zitbad, dubbele vaste wastafel en 3e toilet.

3e Verdieping: Via vaste trap naar onbeschoten, zeer grote, prachtige zolder, tevens is hier de elektrische boiler (huur) geplaatst.


Bouwjaar: 1899

Woonopp: wonen 283 m² zolder 43 m² kelder 82 m²

Inhoud: 1420 m³

Perceel: 288 m²

Vraagprijs: € 790.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.