ELSLOO
KEMPKEN 10 (CATSOP)Ruim vrijstaand woonhuis, duurzaam gebouwd en instapklaar, gelegen op mooi perceel in landelijke woonomgeving.

Souterrain: Extra hoge kruipruimte onder de gehele woning, bereikbaar via luik in vloer bijkeuken.

Begane grond: Ruime hal, garderobenis, meterkast, toilet met hangcloset en fonteintje.
Via taatsdeur vanuit de hal toegang tot de woonkamer (ca. 33 m²).
Woonkeuken (ca. 22 m²) met modern keukenblok voorzien van o.a. vaatwasser, inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, heteluchtoven en steamer en bergkast.
Vanuit de keuken via schuifpui en loopdeur naar overdekt terras (39 m²) en zonnige tuin met tuinhuis (16 m²) en zwembad (3.60x6.30) met filterinstallatie, verwarmd via luchtwarmtepomp.
Bijkeuken (2.74x3.82) met keukenblok, aansluiting voor wasautomaat en droger, c.v.-installatie/boiler via warmtepomp en zonnepanelen.
Kantoor/speelkamer (2.47x3.96) met deur naar overdekt terras.
De begane grond heeft plavuizenvloerafwerking.

1e Verdieping: Ruime overloop in vide, bereikbaar via glazen schuifwand.
Aparte toiletruimte met hangcloset en fonteintje, kastruimte onder zoldertrap.
3 Slaapkamers (3.54x3.71, (2.90x3.54) en (2.14x3.21) met schuifdeurkast die extra ruimte biedt.
Badkamer (1.97x2.38) met ligbad voorzien van douchewand en badmeubel met dubbele vaste wastafel.

2e Verdieping: Via vaste trap naar overloop, ruime 4e slaapkamer (18 m²) met vide en open verbinding naar badkamer (ca. 7 m²) met inloopdouche voorzien van douchewand, badmeubel met dubbele vaste wastafel, hangcloset. Badkamer en slaapkamer hebben deur naar loggia/balkon (1.10x4.38).
Bergzolder (6.18x1.38).

Algemeen:
Duurzame bouwkundige elementen:
De gehele begane grond is voorzien van eigentijdse tegels. Wanden en plafonds zijn geheel glad gestukt en zijn afgewerkt met een texlaag.
Alle buitenkozijnen (m.u.v. het kozijn op slaapkamer 3, dit is op verzoek welstand grijs en van kunststof) zijn vervaardigd uit aluminium, aan de buitenzijde afgewerkt met een kleurechte houtprintfolie en aan de binnenzijde in de kleur wit uitgevoerd. Alle binnendeuren zijn verdiepingshoog (2.70)
Alle dakranden zijn afgewerkt met gepatineerd zink. De schuine dakvlakken zijn afgewerkt met zwarte pannen, de vlakke dakdelen zijn afgewerkt met EPDM dakbedekking. HWA’s zijn van zink in een slagvaste uitvoering.
Alle buitenwanden zijn vervaardigd uit modern metselwerk. De niet dragende binnenwanden zijn gemaakt van poriso stenen en de dragende wanden zijn gemaakt van betonblokken.

Duurzame installaties:
De gehele woning wordt door de gesloten warmtepomp (elektrisch gevoed) met 2 gesloten bronnen in de winter verwarmd en in de zomer (passief) gekoeld. Dit gebeurd met vloerverwarming/koeling welke voorzien is in alle vloeren. Het systeem streeft er naar om alle ruimtes zowel in de zomer als in de winter op 20 graden te houden. Natuurlijk kan elke ruimte afzonderlijk naar boven of beneden bijgesteld worden. De 3 slaapkamers op de 1e verdieping hebben zelfs nog een uitbreidingsmogelijkheid tot het aanbrengen van extra verwarming.
Ter ondersteuning van de warmtepompen zijn op het vlakke dak van de overkapping zonnepanelen (1300kW) geplaats.
Op het schuine dakvlak boven de dakuitbouw is een zonneboiler geplaatst welke voorziet in warm water.

Deze woning heeft energielabel A en voldoet uiteraard aan de minimale RC 3.5 eis vanuit de bouwvergunning.
Deze woning is niet voorzien van een gasaansluiting. Kosten WML ca. 20 per maand en elektra ca. 150 euro per maand. CAI en KPN voorzieningen zijn ook aanwezig in de gehele woning.

Bouwjaar: 2009

Isolatie: dak/spouw en vloerisolatie, dubbele beglazing

Woonopp: 183 m²

Inhoud: 717 m³

Perceel: 668 m²

Energielabel : A

Vraagprijs: € 559.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.