ELSLOO
EECKERSTEGHE 10



Verrassend ruim, stoer en modern woonhuis (woonopp. 175 m2)! met eigen praktijkruimte/kantoor, hobbykelder, 4 slaapkamers, garage en tuin, gelegen aan woonerf.
De woning is gebouwd met ankerloze spouwmuren als woningscheidende muur en heeft dak, spouw, vloerisolatie, dubbele beglazing en de hal, praktijkruimte en keuken hebben vloerverwarming.
Het geheel is eventueel geschikt als woning met praktijkruimte.
Voor meer info (meer foto’s, kadastrale gegevens en evt. bouwtekening/plattegrond) gaat u naar: dassen.nl

Garage: (3.92x5.55) met sektionalpoort, aparte loopdeur en carport.
In de garage is de c.v. combiketel geplaatst (Nefit 2003) en zijn de aansluitingen voor wasautomaat en droger.

Souterrain: Portaal (3.00x3.50), voorraadkelder (3.00x3.54) en hobbykelder (3.45x3.45+ 3.44x3.55).
Via voorraadkelder en portaal luik naar kruipruimte.

Begane grond: Ruime entree met plavuizenvloer, meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje.
Praktijkruimte/speelkamer (22 m2) met plavuizenvloer en kitchenette.
Stoere woonkamer (6.52x7.37) met centrale gashaardpartij, mooie stijlvolle en schuifpui naar overdekt terras en tuin met vijverpartij.
Keuken (3.90x4.10) met plavuizenvloer, keukenblok voorzien van o.a. granieten aanrechtblad, gas/keramische kookplaat, combi magnetron/hetelucht oven, koelkast en vaatwasser.
Portaal met plavuizenvloer, toilet met vaste wastafel, toegang tot garage en souterrain.

1e Verdieping: Overloop, 1e slaapkamer met aansluitend garderobe (17 m2), 2e slaapkamer (3.33x4.02), kantoor/3e slaapkamer (7m2) met bergruimte in dakvoet. Badkamer (2.37x3.33) met ligbad, inloopdouche, vaste wastafel en toilet. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming.

2e Verdieping: Via vaste trap naar zolder/4e slaapkamer (17m2)

Bouwjaar: 2003

Woonopp: 175 m²

Inhoud: 808 m³

Perceel: 400 m²

Vraagprijs: € 339.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Ruim modern halfvrijstaand woonhuis eigen praktijkruimte/kantoor, 4 slaapkamers, garage en tuin, gelegen aan woonerf.
De woning is gebouwd met ankerloze spouwmuren als woningscheidende muur en heeft dak, spouw, vloerisolatie en dubbele beglazing.
Het geheel is eventueel geschikt als woning met praktijkruimte.