EIJSDEN
KORENBLOEM 7Deze speelse villa is in 2010 ontworpen door Huiswerk Architecten in de frisse stijl en met de hoge kwaliteit van uitvoering die dit architectenbureau kenmerkt.
Door strategisch geplaatste raampartijen, profiteert het pand optimaal van uitzicht op park, landschap en tuin, boegbeeld van de woning is een groot hoekraam over twee woonlagen.
Het uitgebalanceerde interieur maakt de woning knus en ruim tegelijk.
De open verbinding tussen de leefruimten biedt naast een gevoel van verbondenheid, een visueel lijnenspel dat blijft boeien.
In alle jaargetijden zorgen de grote raampartijen met schuifpuien aan voor- en achterzijde en een lichtstraat in de hal voor veel lichtinval, in de zomer houden de in het hoekraam geïntegreerde weringen de directe zonnestraling echter buiten.
Door toepassing van een geavanceerd warmtepomp-systeem met vloer én plafond verwarming/koeling wordt de zeer hoge isolatie kwaliteit optimaal benut, dit garandeert ‘s winters en zomers een aangename temperatuur en op het (onzichtbaar) toepassen van zonnepanelen op het dak voorbereid, verder heeft het een installatie voor inbraak- en brandalarm.
Het is gelegen in een kindvriendelijke buurt met schuin tegenover de woning een park en moderne laagbouw met centrale functies als: brede (lagere) school, kinderopvang, bibliotheek, sportzaal en GGD. Het historische dorp Eijsden met kasteel en pontje over de Maas ligt op 10 km van Maastricht en met de auto ben je in 10 min in het centrum van Maastricht, met de fiets (door het mooie Maasdal met zijn fruitbomen), de bus of de trein is Maastricht goed bereikbaar.
Het dorp heeft vele voorzieningen zoals zwembad, jachthaven en winkelcentrum met meerdere supermarkten.

Garage: (6.19x3.10) Met wastafel (vloerverwarming\koeling), via de garage toegang tot de bijkeuken, vanwaar je weer in het woongedeelte uitkomt.

Begane grond: Mooie hal met lichtstraat in het plafond van de 1e verd., open verbinding met de begane grond en de 1e verdieping, garderobe en meterkast geïntegreerd in kastenwand en toilet met fonteintje. Woonkamer en leefkeuken in één (58 m²), maar toch ook weer gescheiden door mooie kastenwand.
De woonkamer heeft een grote schuifpui, die optimaal contact met de ruime, mooi aangelegde tuin (met o.a. noten en appelbomen) biedt.
De gehele begane grond heeft een mooie strakke betonvloer en zowel vloer- als plafondverwarming\koeling.
Oranje stoer kookeiland gemaakt van Hi Macs met ingebouwd twee moderne RVS spoelbakken en een downdraft afzuiging van Wave Design, 4-pits inductie en vaatwasser.
Veel opbergruimte door handig ingedeelde kasten en laden in het kookeiland en door een lange witte keukenkast (mdf spuitwerk en oranje van binnenzijde), die een subtiele afscheiding met woonkamer vormt.
De combi-oven, heteluchtoven, diepvrieskast (4 laden), koelkast (allemaal Siemens) zijn in de keukenkast ingebouwd.
De keuken heeft tevens een schuifpui, die een verassend open contact met het terras aan de voorzijde van de woning mogelijk maakt.
Bijkeuken (3.00x3.30) met warmtepomp (Danfoss, 2010), warm tapwater boiler (Danfoss , 2010) en luchtbehandelingskast met mechanische ventilatie (Renovent HR large, 2010)

1e Verdieping: Via een moderne dwars geplaatste eiken trap, komt je op de 1e verdieping.
De verdieping is in zijn geheel van een mooie licht grijze gietvloer voorzien en verdeelt zich over een rechter en linker zijde.
Rechts via loopstraat met 2e toilet en ingebouwde kastenwand, kom je in 1e slaapkamer (4.30x3.70) dat via één groot raam een mooi uitzicht op de diepe tuin geeft.
Rechts om de hoek voert de loopstraat naar de vide (2.90x1.80), die voor allerlei doeleinden (bv kantoor) geschikt is.
Vanuit de vide heb je weer open contact met de woonkamer en het grote hoekraam biedt ook hier een prachtig uitzicht op het park en het achterliggende heuvelland.
De doorloop naar de vide geeft ook toegang tot de centraal gelegen 1e badkamer (3.00x1.65/2.57) met ligbad, ruime inloopdouche met regen- en handdouche en twee wastafels met wandmengkranen.
Verder is er een berg-/wasruimte (2.30x1.65) met aansluiting voor de wasmachine en droger.
Links via extra brede overloop met in de balustrade een extra TV aansluiting, ga je naar de 2e en 3e slaapkamer (3.85x2.90), (3.85x2.90).
Beide slaapkamers bieden via schuifdeuren toegang tot de 2e badkamer (3.85x1.30) met ruime inloopdouche met regen- en handdouche en vaste wastafel met wandmengkraan.

Bouwjaar: 2010

Woonopp: 166 m² garage 19 m²

Inhoud: 710 m³

Perceel: 718 m²

Vraagprijs: € 640.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.